Tuesday, November 2, 2010

KENGERIAN BEBUDAK MELAYU HARI INI.















Mat rempit? no...ragut? pun no...kengerian yang dasat tahap terpaksa muntah dalam sinki adalah...sila rujuk gambar di atas. Apa hal minah ni.ini adah gambar dari ratusan foto yang memaparkan gadis melayu tak kira dari Malaysia ke,Indonesia ke yang suka menayang tubuh mereka di depan kamera.Sial kan? Dah la pakai tudung..pastu boleh rakam porn plak. Apa la nak jadi.

Honestly konek aku stim gak tengok gambar cam ni. Tapi bila tengok gayanya, aku dah takleh terima. Sial..geng-geng ini segelintiaq aje yang buat hal cam ni dan kesannya semua perempuan melayu pakai tudung kena simbahan perangai sial diorang ni. Kalau yang pakai skirt ngan tiub tu lagilah puaka tahap langsuir pun lari. Eh..Korang tengok tak imej Langsuir ngan Pontianak? Hantu-hantu tu pun pakai jubah labuh kan? Ha tau takper..setan pun tutup aurat gak.

Kat Kl ni kalau korang gi Mid Valley, KLCC, Bangsar, Bukit Bintang...muahahaha.banyak giler jalang-jalang dan perempuan melayu yang ala-ala bicthes. Kalau amoi cina tu, diorang dah memang bicthes pun. Tok sah citer la pasal bebudak cina la ni kat Malaysia, dah la berlagak. Tak sedar makan babi. Muka cam apek. Amoi diorang plak eksyen, perasan la kulit putih konon. Woi lancauuuu lu semua. Cipap talak sunat, mandi pagi pun talak!!!itu satu lagi lu belak salat saja ma.FUCK Amoi!!!!

Sekarang ada plak awek melayu yang dah jadi bicthes. Apahal bangsa ko dah la dipandang sinis oleh sepet-sepet busuk hati tu. Ko buat hal lagi cam ni. dah la kes ragut, rempit dah mencalar imej bangsa. Ini ada plak bicthes yang bikin bangsa ni memang dah down. Aku malu sial. Insaf la pada pelaku-pelaku sumbang gila ni. Let's kembali siapkan diri dan bersih kan imej. Sama-sama kita tunjuk kat bangsa-bangsa sepet yang dibawak British tu yang kita kuat. Hey!!! kita ada maruah ma. Lu sapa???

3 comments:

presa1200 said...

kalo ko x suke org labelkan semua gadis melayu pkai tudung tu bohsia jgnlah ko suke sgt kutuk bangsa lain. ko ckp bangsa cina teruk camni camtu tp melayu kita baik sgt ke? maksiat, zina, gay, lesbian, teguk arak, disco clubbing, semuanye haram mcm mkn babi.

yap jack said...

bagus la sangat ko nie.... de ati nak kutuk bangsa lain.. racist la ko nie.. cermin diri ko sendiri dlu sblm nak kutuk owg la. jgn bikin malu diri sendiri.. nak ckp owg cam ni camtu.. tanya diri ko 2 sembahyang cukup lengkap dh ke.. dasar tak sedar diri.. muka owg yg bagi jgn buat malu diri sendiri..

Kolo Yuji said...

woohoo.....buatnya kau meninggal dulu, tak sempat padam gambar tu....payah ooo....lagi ramai orang tengok, lagi ramai buat modal, share dosa kau sekali bro...wuuuhuuu....tau niat kau baik, sekadar contoh aje...tapi lagi baik kalau kau censored gambar tu....